BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn maar bovenal een bijzonder gewoon bedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij BliXem de kans om werkervaring op te doen. Ter voorbereiding op een reguliere baan. Als opleidingsstage. Of in het kader van een arbeidsmatige dagbesteding. Bij BliXem staat het ontmoeten van de samenleving centraal. Dit is terug te vinden in de naam. De grote letter X staat voor de kruising van wegen. De wegen van bezoekers. De wegen van mensen met en zonder een beperking en de wegen van de zorgcultuur en het commerciële bedrijf. Uit het kruisen van die wegen ontstaan ontmoetingen van mensen die elkaar vanuit hun anders-zijn waarderen en respecteren.

  • Catering; medewerker die zich bezighoudt met het voorbereiden van broodjes-/hapjes- of buffetcatering, de voorbereiding en koken van het avondeten bij BliXem, magazijn opruimen, schoonmaak en snijwerkzaamheden (keuken en afwas).
    Medewerker externe catering; medewerker die mee gaat tijdens een catering bij een gast of tijdens een evenement.
  • Keuken eetcafé; medewerker die zich bezighoudt met het voorbereiden van de lunch, het maken van de soep, het voorbereiden voor de avondkeuken, het maken van bestellingen tijdens de lunch of in de avond het uitserveren van de avondmaaltijd, het schoonmaken van de keuken.
  • Spoelkeuken; medewerker die zich bezighoudt met het afwassen van de vaat en het terugzetten van de schone spullen op de juiste plaats.
  • Bediening; medewerker die zich bezighoudt met bestellingen opnemen, uitleggen van menukaart, wegbrengen van bestellingen, schoonhouden van tafels, in de rol van gastheer/-vrouw. Medewerker uitgifte; medewerker die zich bezighoudt met bestellingen maken, koffie zetten, kopjes en schotels klaarzetten, soepen inschenken, sappen maken, aanvullen van koeling etc.
  • Wasproductie; medewerker die zich bezighoudt met wassen van de kleding en schoonmaakdoeken, het strijken en het opvouwen van de schone was.
  • Winkel; medewerker die zich bezighoudt met het aanvullen van de winkel, etaleren, het afrekenen met gasten en het opnemen van de telefoon.

Functies: winkelmedewerker, cateringmedewerker, hulpkok, keukenassistent, barmedewerker, gastvrouw/gastheer, horeca medewerker, horeca assistent, medewerker bediening, medewerker wasserij,

Neem contact op
Plan Mijn Route