Brasserie BLOEM! is een levendige plek waar gasten binnen en op het terras vrienden ontmoeten, iets drinken, achter de laptop werken, genieten van een lekkere maaltijd of een zakelijke bijeenkomst hebben.
De nadruk binnen Brasserie Bloem ligt op de participatie van de medewerkers met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt. We streven er naar dat iedereen zich kan ontplooien en groeien in zijn of haar functie.
Werkzaamheden Je werkt in de bediening in het restaurant, de bar en op het terras er zijn ook mogelijkheden tot het werken in de keuken. Je wordt in de praktijk opgeleid, ontvangt coaching en begeleiding en je werkt onder begeleiding van je participatiecoach en een horecamedewerker. Bij Bloem is bedienen van de gasten je belangrijkste taak. Plezier in je werk, flexibiliteit en gastvrijheid naar de gasten toe zijn belangrijke aspecten van je werk. Van je wordt verwacht dat je bereid en in de mogelijkheid bent, om ook in de avonduren en in het weekend te werken. Wij bieden Je komt te werken in een inspirerende omgeving, waar je dagelijks nieuwe mensen ontmoet. Je ontvangt coaching en begeleiding. De werktijden worden vastgesteld volgens een rooster in overleg met jou en je participatiecoach. Hierbij zal ten aller tijde geprobeerd worden rekening te houden met je mogelijkheden en eventuele beperkingen. Werktijden zijn in overleg.

 

Functies: Facilitair medewerker, horeca assistent, horeca medewerker, kassa medewerker, keuken assistent, productiemedewerker, schoonmaker

Neem contact op
Plan Mijn Route