Gasterij ‘t Groeske is de plek om te werken en te leren op horeca gebied! Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat de gasten niks te kort komen. Wij zijn zeven dag per week open van 10.00 – 22.00 uur. Onze gasterij is de plek om in rust te genieten van een kopje koffie, vers gebakken appeltaart of een heerlijk gerecht van onze à la carte kaart. Jou taak hier in is de dranken of eten bereiden, zorgen dat alles schoon is en dat de gasten niks te kort komen.
Vind je de horeca niet zo leuk, maar is tuinieren of afvalbeheer jouw passie? Dan kun je ook bij ons terecht! Samen met de tuinman wordt 4 dagen per week gewerkt in de moestuin en het park. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat er geen zwerfafval te vinden is en dat iedereen kan genieten van al het moois dat het park te bieden heeft.
Het opleiden van kandidaten is een passie van onze opleider en jobcoach Lotte. Ze begeleidt niet alleen de kandidaten, maar is zelf ook afgestudeerd docent. Intern kan je bij haar terecht voor de KAS- en BAS-opleidingen van het SVH. Dit maakt Gasterij `t Groeske een unieke plek om in de praktijk te leren en een erkend diploma te behalen.
Als horecabedrijf zijn wij zeven dag in de week geopend, 365 dagen per jaar. Dit betekent dat er in overleg met de kandidaat gewoon gewerkt wordt op feestdagen en weekenden.

Functies: Catering medewerker, Facilitair medewerker, Gastvrouw / gastheer, Groenvoorziener, Horeca assistent, Hovenier, Keuken assistent, Medewerker bediening, Medewerker groenvoorziening, Schoonmaker

Neem contact op
Plan Mijn Route