Het Nederlands Wijnbouwcentrum is een sociale onderneming, waar kennis over wijn wordt gedeeld en waar wijn wordt verkocht en beleefd.

Binnen een sfeervolle en veelzijdige werkomgeving bieden wij je de mogelijkheid om te ontdekken wat je talenten en competenties zijn op het gebied van werk. Je maakt deel uit van een dynamisch en gevarieerd team waarin we persoonlijk contact belangrijk vinden. Naast een weekritme, structuur, arbeidsvaardigheden en aandacht voor jouw ontwikkeling bieden we coaching aan op sociale vaardigheden en klantgerichtheid.

We geloven dat plezier in je werk het beste in je naar boven haalt. Om dit te bereiken gaan we samen op zoek naar werkzaamheden die het beste bij je passen. Zo kijken we wat voor jou een goede weg kan zijn richting werk of studie.

Door onze samenwerking met Stichting op de Toekomst en Wijnhoeve de Colonjes kun je ook meedraaien buiten op de wijngaarden van de Colonjes en help je mee met het maken van de mooiste biologische wijnen van Nederland.

Mocht je interesse hebben om bij ons te komen werken neem dan contact op met Marieke.

Functies: Facilitair medewerker, Horeca medewerker, Labaratorium Medewerker, Medewerker Groenvoorziening, Winkelmedewerker.

Neem contact op
Plan Mijn Route