Het Nederlands Wijnbouwcentrum biedt voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om te leren en ontwikkelen. Binnen een sfeervolle en veelzijdige werkomgeving bieden wij werkzaamheden in de horeca, keuken, wijnwinkel en administratie. We geloven dat plezier in je werk het beste in je naar boven haalt. Daarom zoeken wij samen een passende werkomgeving waarin jij je talenten het beste kan inzetten en ontwikkelen. Daarnaast zoeken wij samen uit wat voor jou een goede weg kan zijn richting werk of studie.

Door onze samenwerking met Stichting op de Toekomst en Wijnhoeve de Colonjes kun je ook meedraaien buiten in de wijngaarden van de Colonjes en help je mee met het maken van de mooiste biologische wijnen van Nederland.

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten over het werken bij het Nederlands Wijnbouwcentrum? Neem dan contact op met onze arbeidscoach Daniëlle Wieggers.

Functies: Administratief medewerker, Barmedewerker, Facilitair medewerker, Gastvrouw / gastheer, Horeca medewerker, Keuken assistent, Labaratorium Medewerker, Medewerker, Medewerker bediening, Productiemedewerker, Groenvoorziening, Schoonmaker, Winkelmedewerker, Verkoop medewerker.

Neem contact op
Plan Mijn Route