Alle voordelen van een groene, landelijke omgeving, op een steenworp afstand van Nijmegen. In ons nieuwe voedselbos kun je veel praktische vaardigheden leren, zoals stekken, enten, zaaien, planten van bomen en struiken en natuurlijk het oogsten van vruchten, blad en noten.

Naast alle praktische werkzaamheden, bieden we mensen graag de kans om meer over natuur(behoud) en landbouw(systemen) te leren. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je een voedselbos mee kunt helpen beheren. We geloven in de kracht van diversiteit, zowel in het het ecosysteem als in ons team. Daarom nodigen we je graag uit om jouw ideeën te delen. In overleg is er van alles mogelijk. Dus, heb jij een bijzonder talent of passie voor een specifiek onderwerp? Dan gaan we graag met jou in gesprek over hoe we jouw werkzaamheden samen vorm kunnen geven!

Misschien wil je je nog niet vastleggen op één project, maar wil je breder onderzoeken wat er bij jou past? Dan bieden we je graag de kans om kennis te maken met andere duurzame initiatieven op het landgoed. Denk bijvoorbeeld aan een permacultuur kruidentuin, biologische zelfpluk moestuin, een regeneratieve boerderij of een transitie-winkel met lokale producten.

 

Functies: Activiteiten begeleider, Bioloog, Boer, Boomverzorger, Boswachter, Communicatiemedewerker, Groenvoorziener, Hovenier, Klusjesman, Medewerker bos- en natuurbeheer, Medewerker groenvoorziening, Projectmedewerker, tuinbouw medewerker,

Neem contact op
Plan Mijn Route