In een goed uitgeruste motorwerkplaats aan de Hogelandseweg op industrieterrein Westkanaaldijk, kun je in een veilige omgeving sleutelen of leren sleutelen aan motoren en ander technisch werk doen.

Hiervoor zijn in de werkplaats een magazijn en administratie, en natuurlijk een koffiehoek voor de pauzes.

Stichting Motorcycle Support Nederland heeft inmiddels 3 werkplaatsen voor mensen met afstand tot arbeid, die iets met sleutelen en techniek willen aanpakken.In onze motorwerkplaats kun je werken en leren in trajecten naar (betaald) werk en/of opleiding, en ook (arbeidsmatige) dagbesteding doen. Wij bespreken met jou wat jij wil bereiken in onze werkplaats en wat daar voor nodig is. Daar passen wij de werkzaamheden en begeleiding bij aan, soms is doorplaatsing mogelijk!

De begeleiding van Motorcycle Support heeft behalve een paar zwemdiploma’s ook een officiële achtergrond en ervaring in maatschappelijk werk, jongerenwerk, straathoekwerk, horeca, verpleging, en een paar technische dingen natuurlijk want het moet zeker wel werken. Vooral zijn wij goed in het begrijpen wat mensen nodig hebben, die elders vaak tussen wal en schip vallen. Die wel willen werken en aanpakken maar nog eerst hun eigen draad moeten oppakken, kunnen bij ons terecht voor een plek met ondersteuning en begeleiding op jouw maat.

Ook is binnen onze stichting verschillende specialistische kennis en ervaring rond ADHD en ASS, rondom arbeidsbemiddeling, begeleiding en coaching, en hebben wij een groot netwerk binnen onderwijs, zorg en bedrijfsleven waar wij een beroep op kunnen doen.

Functies: Assistent monteur, assistent magazijn, assistent administratie, facilitair medewerker

Onze handige functies & diensten

OV

Locatie is binnen 5 min loopafstand van openbaar vervoer.

Rolstoeltoegankelijk

Neem contact op
Plan Mijn Route