Move2Work creëert vanuit de vraag van de deelnemer een veilige plek binnen de arbeidsmarkt. Hierin kan de deelnemer werkervaring op doen en participeren op de arbeidsmarkt.
De vraag van de deelnemer staat centraal. Wij bieden de mogelijkheid om als dagbesteding, aan de slag te gaan binnen een werkervaringsplek.
De deelnemer kan op zijn eigen tempo en niveau aan het werk. Met ondersteuning en advies, staat Move2Work klaar om de deelnemer onderweg naar werk te krijgen. Omdat iedere deelnemer anders is, bieden wij maatmerk. Het bieden van maatwerk is voor ons een prioriteit bij het invullen van het taakpakket van de deelnemer. Er zijn verschillende werkprojecten waar deelnemers met onze begeleiding aan de slag kunnen gaan. De Move2Work-coaches begeleiden dit geheel.
Move2Work zet sport en coaching in als middel om werknemersvaardigheden aan te leren. Tijdens het sporten ontstaan in een groep dezelfde situaties die deelnemers ook tegenkomen in de dagelijkse (werk)praktijk. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van wat een deelnemer al wel kan en daarnaast dus ook waaraan deelnemers nog kunnen werken.
Sport is voor ons hét middel om te herkennen wat er goed en minder goed gaat. Daarnaast is het voor ons ook hét middel om de bij ons aangeleerde vaardigheden in de praktijk te oefenen en eigen te maken.

 

Plan Mijn Route