Werkplaats Industrie biedt een veilige werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er is een grote diversiteit aan logistieke werkzaamheden.
Deze bestaan voor het grootste gedeelte uit productiewerk zoals bv het op maat knippen van pompflacons, inpakwerk en het plakken van dozen.
Werken in je eigen tempo en aangepast aan je mogelijkheden in een goede werksfeer met professionele begeleiding zijn kenmerkend voor de Industriegroep. Je kan ook meewerken binnen het team Tarwebroodje waar je werken in de kantine, in de tuin werken of receptiewerk doen of helpen met de logistiek. Binnen de werkplaats kun je je werknemersvaardigheden verder ontwikkelen. Het team beschikt over Melba. Er zijn mogelijkheden om je heftruckcertificaat te halen.

Het werk van het facilitaire team bestaat uit de schoonmaak van het gebouw volgens de SVS methode. Er is ook een mogelijkheid om hier de SVS opleiding volgen. Er zijn ook schoonmaakactiviteiten bij bedrijven in de buurt. Daarnaast werken de medewerkers in de catering. Taken die hierbij horen zijn soep maken, koffie/thee zetten, de afwas. Het runnen van de kantine. De begeleiding is er op gericht om de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en hen te ondersteunen in het ontwikkelen van werknemers- en vakvaardigheden. Het team beschikt over Melba. Er ligt een directe relatie met schoonmaakbedrijven en de horeca bedrijven van Driestroom.

Functies: logistiek medewerker, productie medewerker, facilitair medewerker, receptioniste, schoonmaker,

 

Adres

Ons adres:

Tarweweg 1F 6534AM Nijmegen

Telefoon:
Neem contact op
Plan Mijn Route