Op slechts 10 á 15 minuten fietsafstand van Beuningen en Nijmegen-West vormen we een bestaande perenboomgaard om tot een voedselbos. Het hele jaar door kun je hier praktische werkzaamheden verrichten, die passen bij het onderhouden van een perenboomgaard. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van de bomen of plukken van de peren. Daarnaast zijn voor het uitbreiden van het voedselbos veel verschillende soorten planten nodig, daarom hebben we sinds kort onze eigen kwekerij. Hier kun je leren zaaien, stekken en enten. De opgekweekte bomen, struiken en groenten krijgen vervolgens hun eigen plek in de Waalgaard. Mensen uit de omgeving zullen nog jarenlang dankbaar de vruchten plukken van jouw werk!

Naast alle praktische werkzaamheden, bieden we mensen graag de kans om meer over natuur en landbouw te leren. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je een voedselbos mee kunt helpen beheren. Daarnaast biedt onze hechte community je de kans om in een ontspannen omgeving je sociale vaardigheden en netwerk verder uit te breiden. We geloven in de kracht van diversiteit, zowel in het het ecosysteem als in ons team. Daarom nodigen we je graag uit om jouw ideeën te delen. In overleg is er van alles mogelijk. Dus, heb jij een bijzonder talent of passie voor een specifiek onderwerp? Dan gaan we graag met jou in gesprek over hoe we jouw werkzaamheden samen vorm kunnen geven!

Functies: Activiteiten begeleider, Bioloog, Boer, Boomverzorger, Boswachter, Groenvoorziener, Hovenier, Klusjesman, Medewerker bos- en natuurbeheer, Medewerker groenvoorziening, Projectmedewerker, Tuinbouw medewerker

Neem contact op
Plan Mijn Route