WerkWent is meer dan dagbesteding alleen. Werken en leren gaan hand in hand samen. Wij bieden op alle niveaus werkplekken, begeleiding en opleidingen aan binnen de ICT.

Er werken behalve vakspecialisten ook ervaren coaches met veel praktijkervaring. Waar mogelijk en noodzakelijk gebruiken wij methodieken en tools die samenwerking met de betrokken partijen eenduidiger en meetbaar maken. Hierbij valt te denken aan de inzet van Melba of vroegsignaleringslijsten.

Iedere klant heeft een maatwerkplan en zijn of haar eigen doelstellingen. Uitstroom kan betekenen uitstroom naar werk maar ook naar een vervolgopleiding. Omdat wij werk als vertrekpunt hebben, hebben wij ook een groot netwerk binnen de diverse vakgebieden. Wij kunnen dat actief inzetten om klanten aan een nieuwe werkplek te helpen. Eventueel is jobcoaching mogelijk.

Wij vinden het belangrijk dat klanten vanuit een realistische werksituatie zich zelf ontwikkelen. Hiervoor hebben wij satellietbedrijven. Dat zijn  ondernemingen die aan ons verbonden zijn en actief zijn binnen de voor ons relevante vakgebieden. Een aantal van deze is gevestigd in hetzelfde pand als WerkWent. Huidige satellietbedrijven zijn ICT4THUIS, ZetMaarTeKoop, CareLyn, en Eetmeesters. Klanten die activiteiten uitvoeren bij een satellietbedrijf kunnen hun opgedane kennis toepassen in de praktijk en andersom ervaring opdoen die meegenomen wordt in hun traject.

Wij zijn tevens een door het UWV erkend scholingsinstituut en een erkend leerwerkbedrijf (SBB) . Dit houdt in dat wij een breed scala aan opleidingen hebben (complete MBO-/HBO-certificering  is ook mogelijk). Dat varieert van soft skills trainingen tot complete beroepsopleidingen.

Grofweg kunnen klanten bij WerkWent voor de volgende ICT richtingen terecht:

  • Hardware en robotica
  • 3D, animaties, gamedesign
  • Social Media
  • Systeem- en netwerkbeheer
  • Programmeren
  • Webdesign

 

Functies:  applicatiemedewerker, helpdeskmedewerker, functioneel beheerder, ICT medewerker, netwerkbeheerder, programmeur, systeembeheerder, systeemontwikkelaar, webdesigner, webdeveloper

 

Neem contact op
Plan Mijn Route